Ayahuasca Den Haag gebruiken voor meditatie

04Ayahuasca Den Haag

Ayahuasca betekent ook wel slingerplant van de ziel. Dit is eigenlijk al een goede uitleg van wat het product precies doet. Ayahuasca is een hallucinogene drank die afkomstig is uit Zuid-Amerika. Het product wordt tijdens meditatie gebruikt in bepaalde kringen. De kleur van Ayahuasca is bruin of roodachtig. Het drankje smaakt vrij bitter. Wanneer men Ayahuasca gebruikt, heeft men vaak kort last van diarree of van de neiging om over te geven. Vooral indianen gebruiken dit product al een lange tijd tijdens hun rituelen.

Ayahuasca Den Haag klinkt als plezier, omdat je aan het begin moet overgeven en erg misselijk wordt. Bovendien gaat men ook zweten tijdens het gebruik van ayahuasca. Vaak wordt dit tijdens de meditatie ook wel als reiniging gezien. Na deze eerste fase krijgt men hallucinaties. Meestal bestaan deze hallucinaties uit allerlei felle kleuren. Veel mensen geven ook aan dat zij soms religieuze ervaringen opdoen. Zo zijn er zelfs mensen die aangeven dat zij aliens ontmoet hebben. De stof die verantwoordelijk is voor de hallucinaties die je ervaart als je Ayahuasca drinkt, is DMT.

Ayahuasca wordt gemaakt van natuurlijke planten. Namelijk met de liaan van de plant Banisteriopsis Caapi en Psychotica Viridis. Het is hierdoor een natuurlijk product en dit wordt in veel kringen enorm gewaardeerd. Als je Ayahuasca gebruikt, is het belangrijk dat je goed op de dosering let. Zo voorkom je dat je echt misselijk wordt.

 

Meditatie met Ayahuasca

Vind jij het belangrijk om te mediteren met Ayahuasca? Dan is het aan te raden om de meditatie samen met een ceremoniemeester te doen. Deze leidt het ritueel en hierdoor nemen jullie allemaal een geschikte hoeveelheid. Bovendien zijn er op deze manier altijd mensen om in te grijpen als er toch iets heftigs gebeurt. Let er goed op dat je het drankje inneemt met een betrouwbare groep. Het is natuurlijk niet verstandig om deel te nemen aan een sekte.

Of het innemen van Ayahuasca gezond is, valt te betwijfelen. Het is vaak wel een leuke ervaring om eens mee te maken hoe dit middel is. Zover men weet, is het middel niet verslavend. Het middel is vrij heftig om te gebruiken en daarom doet men het meestal slechts één keer in een aantal maanden. Een begeleider heeft veel verantwoordelijkheid. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over welke aanbieder jij kiest. De verschillende rituelen met Ayahuasca zijn ontzettend verschillend. Dit is ook afhankelijk van waar het ritueel precies vandaan komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *