Bij last van stress, ga eens kijken bij ontspanningsmassage Den Haag

Samen met mijn man een ontspanningsmassage

Op een avond zat ik me te bedenken dat ik even lekker een dagje wou ontspannen met mijn man samen. Ik heb toen mijn man er bij geroepen om lekker een dagje ergens te ontspannen zonder de kinderen. Hij vroeg zich als eerst af waar gaan de kinderen dan naar toe. Ik heb toen gezegd dat hun bij mijn moeder of schoonmoeder terecht konden. Hij vond dit een leuk idee en zijn dus daarna ook samen op onderzoek uitgegaan. We kwam uit bij een Ayurveda massage. Dat is dus een ontspanningsmassage Den Haag op een natuurlijke manier. Ik heb de dag er na naar dit bedrijf gebeld en we konden de volgende dag terecht voor een ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage Den Haag

De dag van de ontspanningsmassage

De volgende dag hebben we de kinderen bij mijn moeder afgezet en daar nog even een kopje koffie gedronken met haar. We hebben onze kinderen gedag gezegd en gezegd dat we vanavond terug zouden zijn. Daarna zijn we richting de studio gereden om even lekker te ontspannen. Toen we daar aankwamen gaven ze ons een schema van hoe onze dag met de ontspanningsmassage eruit zou komen te zien. Als eerst mochten we naar de sauna om daar lekker te ontspannen. Toen we daar lekker ontspannen waren werden we geroepen voor de Ayurveda massage. We moesten een kamer in lopen waar twee massagebedden stonden. De geur in die kamer was zo natuurlijk, dat het heerlijk was om door de neus te ademen. De ontspanningsmassage was ook echt super fijn. We werden lekker gemasseerd terwijl we op een bed lagen. na de Ayurveda massage mochten we nog even twee uur zwemmen in een rustig bad.

Terugblik op de Ayurveda ontspanningsmassage

Mijn terugblik op de Ayurveda ontspanningsmassage is geweldig ik weet zeker dat mijn man en ik dit nog een keertje gaan doen. De sfeer daar was heel natuurlijk en het rook daar lekker naar de natuur. De massage zelf was fijn om te ervaren want er werd daar zo lekker gemasseerd dat ze nog wel drie uur door mochten gaan maar dat kon natuurlijk niet jammer genoeg. Na de massage voelde mijn lichaam ook nog eens een stuk fijner. Ik had geen knopen meer in me rug zitten en bewegen ging lekker makkelijk. Dat moet ook wel als je elke dag een klein kindje in je armen hebt en overal mee naar toe moet nemen. we zijn nu onderweg naar mijn moeder om de kinderen op te halen en ik ga er met een ontspannen gevoel heen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *