Een bedrijfsfilm laten maken door een professional

Bedrijfsfilm laten maken

Ben jij als onderneming op zoek naar een manier hoe jij je bedrijf echt een gezicht naar de buitenwereld kan geven? Dan is het misschien een idee om na te denken over het gebruik van film. Hoewel het voorheen bijna niet voorkwam dat een onderneming zijn eigen bedrijfsfilm heeft maar de wereld is nou eenmaal ontwikkeld. Door de flinke digitalisatie die momenteel bezig is in de wereld, en de afgelopen tien jaar, komen steeds meer ondernemingen op het internet. Op het internet heb je als onderneming de mogelijkheid om je doelgroep een stuk beter en makkelijk te bereiken dan voorheen. Het internet biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van video en audio ten opzichte van een poster die voorheen op de muur werd geplakt. Natuurlijk komen de reclames al jaren voor op TV maar dat is qua prijs en duur van de reclame niet te vergelijken. Waar je bij een reclame al duizenden euro’s neerlegt voor een aantal seconden krijg je bij een videoproductie al een bedrijfsfilm voor honderden euro’s. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken explanimation om de kosten nog meer te drukken.

Van poster naar een 360 graden HD bedrijfsfilm

De flinke sprongen die men heeft gemaakt met techniek heeft de wereld op zijn kop gezet. Zeker voor de ondernemers onder ons heeft het echt invloed gehad. Zo is de wereld van advertentie ontzettend gegroeid door de opkomst van het internet.Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat er een flink gat ontstond waar nog nooit iemand eerder geadverteerd had. Nu een aantal jaren later is een hele sector ontstaan en is elke sector uitgegroeid naar het internet. De mogelijkheden houden niet op en waar je vroeger nog de posters met lijm op de hoek van de straat smeerde krijg je voor 100 euro tegenwoordig al een gerichte advertentie op honderden mensen op het internet.

De impact van reclames is echter wel achteruit gegaan door het overgrote aanbod van diverse boodschappen van diverse ondernemingen. Voor een onderneming die echt haar team en visie wilt weergeven zijn deze ontwikkelingen goed nieuws. Niet alleen is de prijs gedaald voor het maken van advertenties maar er zijn ontzettend veel opties bijgekomen. Je kan je boodschap nu met een 360 graden camera presenteren zodat de mensen echt in je winkel staan terwijl ze op een telefoontje in de bus zitten. Het bereiken van je doelgroep is nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Meer informatie vindt u bij Petersen Photography

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *