Harry Potter merchandise kopen?

bordspellen

Onze zoon was bijna jarig en we hadden eigenlijk geen idee wat we hem wouden geven. We besloten dit niet aan hem te vragen, omdat we wouden dat het cadeau een grote verrassing zou zijn. We zijn samen gaan brainstormen en kwamen uiteindelijk op een aantal dingen uit. We zou zouden onze zoon iets kunnen geven wat te maken had met zijn grote hobby, voetbal. We vonden dit uiteindelijk beiden te standaard en besloten voor iets te gaan dat te maken had met Harry Potter. Onze zoon is namelijk een enorme fan van Harry Potter en we dachten dan ook dat hij het erg leuk zou vinden als we hem Harry Potter merchandise zouden geven. Harry Potter Merchandise was dan ook iets dat onze zoon nog niet had en voetbalspullen had hij genoeg. We zijn uiteindelijk online gaan zoeken naar Harry Potter Merchandise en hebben uiteindelijk een aantal producten uitgezocht.

De levering van de Harry Potter merchandise

We hadden dus een aantal producten besteld, maar het was van belang dat de Harry Potter merchandise voor zijn verjaardag bezorgd werd. We hadden beiden stom genoeg niet gekeken naar de levertijd van de Harry Potter merchandise. We keken toen op de site en kwamen erachter dat onze bestelling als het goed is de volgende dag in huis zou zijn. Dit bleek gelukkig ook het geval te zijn. Achteraf gezien zaten we ons onnodig druk te maken, maar daar hebben we wel vaker last van. We maakten ons namelijk ook enorm druk over het feit dat onze zoon de Harry Potter merchandise misschien wel helemaal niet leuk vond. De reactie van onze zoon was een reactie om nooit te vergeten.

Hoe onze zoon op de Harry Potter merchandise reageerde

We hadden de Harry Potter merchandise ruim op tijd binnen en het was toen aftellen richting zijn verjaardag. Mijn vrouw en ik vonden het eerlijk gezegd best wel spannend van wat hij van zijn cadeautjes zou vinden. Toen hij het eerste cadeautje uitpakte begon hij opeens helemaal te schreeuwen en juichen. Hij vond het echt prachtig en dat gaf ons een super goed gevoel. De andere cadeautjes vond hij ook helemaal het einde, het had allemaal dus erg goed uitgepakt. In de tussentijd zijn we bijna 8 maanden verder en onze zoon maakt nog steeds erg veel gebruik van zijn cadeautjes. Hier zijn we dan ook super blij over. Over 4 maanden mogen wij weer onze best doen om dit te overtreffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *