Herbalife producten

Herbalife producten

 

 

Herbalife is een Amerikaans bedrijf. Wil je afvallen, dan kun je dat prima doen met de producten van Herbalife. Natuurlijk werkt het niet enkel door de producten te consumeren. Dergelijke wondermiddeltjes bestaan niet. Als je start met Herbalife, dan ga je je hele leefstijl veranderen. Sporten en bewegen hoort er echt bij.

 

Geschiedenis

In 1980 begon Mark Hughes met Herbalife en sindsdien is deze merknaam niet meer weg te denken uit de wereld van mensen die graag wat gewicht willen verliezen. Het bedrijf is beursgenoteerd en er bestaat zelfs een Herbalife24 variant. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor sporters of actieve mensen.

 

Assortiment

Herbalife heeft shakes, tussendoortjes en diverse voedingssupplementen in het assortiment. Mocht je coeliakie hebben, dan kun je kiezen voor glutenvrije producten. De meeste producten hebben een basis van soja. Als je af wilt vallen, dan kun je 2 maaltijden per dag vervangen door een Herbalife shake. Vaak kiezen mensen voor het ontbijt en de lunch. De basis van de shakes zijn plantaardige proteïnen, die zorgen voor een langer verzadigd gevoel. Als je dus een shake gedronken hebt, heb je lange tijd geen trek. Handig, want zo kom je niet in de verleiding om een tussendoortje te nemen of te snaaien. Heb je eenmaal je gewenste gewicht bereikt, en wil je op gewicht blijven, dan adviseert Herbalife om nog maar 1 maaltijd te vervangen door een shake. De avondmaaltijd kun je gewoon zelf maken, maar ze adviseren om wel op de hoeveelheid vet en koolhydraten te letten.

 

Cursus

Vind je alleen afvallen lastig? Heb je een stok achter de deur nodig? Wil je gemotiveerd worden? Dan is de Herbalife cursus echt iets voor jou. Maar liefst 12 weken lang kun je een cursus volgen samen met andere Herbalife gebruikers. Met deze groep kun je praten, ervaringen uitwisselen en natuurlijk wordt er ook gewogen en gemeten. Verder zijn er presentaties over gezonde voeding en natuurlijk worden er ook Herbalife producten onder de aandacht gebracht. Op diverse plaatsen in het land kun je de cursus volgen.

 

Distributeur

Herbalife heeft in Nederland duizenden distributeurs. Veel mensen die kennis hebben gemaakt met dit merk worden enorm enthousiast en ze willen meer mensen laten meegenieten van de succesformule. Klanten kunnen dus uiteindelijk ook distributeur worden. Als je distributeur wordt heb je er zelf ook voordeel van. Je krijgt dan namelijk korting op de producten. Gun jezelf dus een gezondere, nieuwe leefstijl met Herbalife!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *