Hulp nodig bij een burn out, Burn out Rotterdam helpt!

Heb jij hulp nodig bij een burn out? Dan ben jij zeker niet de enige. Het leven draait anno 2019 maar om een ding en dat is presteren. Lang niet iedereen kan daarmee omgaan en dit zorgt ervoor dat veel mensen in de problemen komen. Presteren is nou eenmaal een zeer belangrijk onderdeel van onze maatschappij en hier ontkom je niet aan. Sterker nog, vanaf de basisschool draait alles al om presteren. De mensen om je heen willen dat je een bepaald niveau haalt en er wordt al snel een stempel op je gedrukt.

De reden dat dit artikel de vraag: hulp nodig bij een burn out? Voor jou gaat beantwoorden, is omdat steeds meer jongeren een burn out krijgen. Uiteraard zijn er ook nog steeds veel ouderen die hier last van hebben, echter valt het wel op dat jongeren hier steeds meer last van krijgen. Als je jong bent hoor je namelijk helemaal nog niet in een burn out te komen. Je hoort dan een zorgeloos leven te lijden en een burn out hoort hier zeker niet bij. Echter is dit anno 2019 wel anders. We moeten presteren op school, op het werk en bij de plaatselijke sportvereniging. Dit zorgt voor erg veel druk en sommige mensen gaan hier aan onderdoor. Mocht jij je ook vaak moe, lusteloos en ziekjes voelen? Dan is het misschien wel verstandig om jezelf de vraag te stellen: heb ik hulp nodig bij een burn out? Je hoort je namelijk niet zo te voelen en hier is een reden voor. Buiten dat hoef jij je ook absoluut niet te schamen, er zijn ontzettend veel (jonge) mensen die hier last van hebben.

Burn out Rotterdam

Hulp van een professional

Mocht jij erachter zijn gekomen dat je last hebt van een burn out, dan is het verstandig om een professional op te zoeken. Echter is het ook enorm belangrijk dat de mensen om jou heen hier ook begrip voor hebben. Zij mogen dit absoluut niet onderschatten en zij zullen er echt voor jou moeten zijn. Zij zullen ook moeten begrijpen dat een burn out tegenwoordig zelfs wordt gezien als een ziekte. Dit laat maar weer zien dat het echt iets is dat serieus genomen moet worden. Heb jij het gevoel dat je een burn out hebt, maar wil je niet naar de dokter toe? Dan zijn er ook handige websites met veel info.

                                          

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *