Laat uw nekklachten Den Bosch verhelpen

Nekklachten Den Bosch

Altijd last van nekklachten

Toen ik een jaar of tien was begon het eigenlijk, continu last van mijn nek. De nekklachten waren er al als ik opstand en gingen pas weg wanneer ik weer in bed lag. Ik kan dus wel zeggen dat ik extreme last had van nekklachten. Toen ik een jaartje of 15 was, was dit al zo erg geworden dat ik mijn bed niet meer uit wou komen door de nekklachten. Toen mijn ouders dit zagen besloten we om wat aan mijn nekklachten Den Bosch te gaan doen. In eerste instantie masseerde ze me elke dag een uur, maar ik kreeg al vrij snel door dat dat het probleem niet verhielp. Hierdoor besloot ik dan ook om naar een externe partij te gaan. We zijn online gaan kijken naar de mogelijkheden tegen nekklachten en er kwamen al snel een hele hoop opties naar voren. Eén hiervan was een Thaise massage en dat leek me wel wat.

 

Een Thaise massage tegen nekklachten

Ik had dus op internet gelezen dat een Thaise massage goed zou kunnen helpen tegen nekklachten. Ik besloot dan ook om dit een keer uit te proberen en ben gaan kijken naar de Thaise masseurs bij mij in de buurt. Ik ben via internet uitgekomen bij een Thaise masseur die er alles aan wou doen om mijn nekklachten te verhelpen. Ik heb toen eerst een intakegesprek gehad en aan de hand hiervan besloten om het uit te proberen. Ik ben toen gaan liggen en de masseur begon mijn nek en rug te masseren. dit voelde echt super fijn en ik merkte dat dit wel eens kon gaan helpen tegen mijn nekklachten.

 

De volgende dag

De volgende dag stond ik op en had ik inderdaad minder nekklachten. Dit duurde ongeveer twee dagen en toen kwamen de nekklachten weer terug. De Thaise massage was vrij prijzig en om nou elke twee dagen terug te komen voor een massage zou financieel niet mogelijk zijn. Hierom zijn we gaan kijken naar wat er nog meer mogelijk zou zijn. We hebben toen der tijd een hoop mogelijkheden op een rijtje gezet en kwamen uiteindelijk uit bij een andere vorm van massage. Deze vorm was een stuk goedkoper en verhielp de nekklachten ook extreem goed. Bij deze vorm van masseren was het financieel wel mogelijk om elke twee dagen langs te komen en tot op de dag van vandaag verloopt dit eigenlijk nog super goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *