Manicure bij een schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecilaiste

Als je het hebt over een manicure hebt gaat het niet alleen over nepnagels maar ook over de gehele verzorging van de hand en nagels. Zo een manicure kan je meestal bij een schoonheidsspecialist doen die je met de beste kwaliteiten en ervaring verzorgd. Met behulp van zo een cosmetische schoonheidsbehandeling voor de handen en nagels krijg je de beste verzorging met kwalitatieve verzorgingsproducten. Zo een manicure bestaat uit een heleboel onderdelen en behandelingen. Ook heb je de pedicure en dat betekent dat je voeten en voetnagels worden verzorgd door een schoonheidsspecialist. Een pedicure en manicure verschillen qua behandelingen niet veel van elkaar en kan je zeggen dat het bijna hetzelfde is.

 

Wat kan je van een cosmetische schoonheidsbehandeling verwachten?

Er kan veel gedaan worden aan de nagels en de huid tijdens het verzorgen. Het vijlen van de nagels, het terugduwen van de nagelriemen, het vormgeven van de vrije nagelrand en het knippen van weefsel wat niet meer levend is van de nagelrand. Ook kunnen sommige soorten manicuren bestaan uit het schilderen of lakken op de nagels. Dat kan met nagellak of met kunstnagels, gelnagels of acrylnagels. In Nederland moet een cosmetische schoonheidsbehandeling een licentie hebben die volgt aan de wettelijke regelgeving. Omdat er een risico is op het verspreiden van infecties vanwege het gebruiken van instrumenten bij heel veel verschillenden mensen. Daarom is de hygiëne een heel belangrijk punt tijdens het manicuren. Tijdens het manicuren van de hand worden meestal verzachtende middelen gebruikt en zo nodig ook hand lotion.

 

Hoe gaat iemand te werk tijdens het manicuren?

Als eerst moet ervoor gezorgd worden dat de werkruimte schoon en netjes is en alle gereedschappen op de goede volgorde liggen voor een duidelijk overzicht. Ook is het vooral heel belangrijk dat het wordt ontsmet. Voordat iemand echt te werk gaat moeten de handen helemaal schoon en ontsmet zijn voor een gezond en beter resultaat. Daarna worden de nagels bij geknipt en gevijld tot de goede lengte. De hele verzorging heeft zo zijn hele proces. En zijn alle behandelingen niet hetzelfde en kunnen ze nog weleens wat van elkaar verschillen. Zo een manicure of pedicure wordt vooral door veel vrouwen gevolgd die het belangrijk vinden dat de handen en nagels er goed verzorgd uitzien. Het is natuurlijk voor elke vrouw een grote aanrader om je eens te laten behandelen door een professionele schoonheidsspecialist die je met de beste producten verzorgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *