NLP coaching in Amsterdam

NLP coaching Amsterdam

 

De laatste jaren hoor je het steeds vaker: NLP. Maar wat is NLP eigenlijk en wat kan het voor ons betekenen? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. De techniek is in de jaren ’70 bedacht door Richard Bandler en John Grinder. Zij bestudeerden mensen met uitzonderlijke kwaliteiten en ontdekten welke gedachtepatronen, emoties en gedragingen een formule waren voor succes. Met deze kennis ontwikkelden ze een programma dat zich richt op hoe wij als mensen dingen doen en hoe dit kan worden veranderd. De basis hiervoor ligt in onze communicatie en onze cognitie. NLP is nadrukkelijk geen vorm van therapie, maar het kan wel degelijk ingrijpende gevolgen hebben op iemands leven en inzicht bieden in systemen en problemen.

 

De voordelen van NLP

Bereiken van doelen

Door middel van NLP kun je helder voor ogen krijgen welke doelen je graag wilt bereiken. Door middel van coaching weet je precies wat je moet doen en laten om deze doelen te bereiken.

 

Stemming en gedachten beïnvloeden

Door de technieken die je leert bij NLP weet je hoe je jouw eigen stemming en gedachten kunt herkennen en kunt beïnvloeden. Dit is enorm belangrijk omdat onze stemmingen en gedachten aan de basis liggen van alles wat we doen en laten.

 

Betere communicatie

NLP draait in de eerste plaats om communicatie. Je leert effectiever communiceren en je boodschap beter over te brengen en hier heb je in elke context profijt van.

 

Effectiever werken

Door NLP leer je meer over jezelf en je eigen functioneren en ontwikkel je een betere focus. Hierdoor werk je uiteindelijk effectiever en ben je gemotiveerder.

 

NLP coaching

Wil je zelf de voordelen van NLP ervaren? Dan kun je door middel van NLP coaching weer controle krijgen over jouw eigen leven. In enkele sessies werk je samen met een coach aan jouw problemen. Door middel van het in kaart brengen van de huidige situatie, de wensen, de toekomstdromen en de aanwezige obstakels kan een plan worden gemaakt om de dromen te bereiken en de obstakels te overkomen. Je leert hierbij om beter te communiceren en zaken met andere ogen te bekijken. Je volgt NLP coaching in Amsterdam, maar ook in andere steden, bij diverse coaches en trainingscentra.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *