Professionele ontwikkeling Breda helpt verder

Professionele ontwikkeling Breda

Het begin van professionele ontwikkeling

Vanaf de middelbare school wist ik eigenlijk al wat ik van beroep wou uitoefenen wanneer ik ouder was. Ik wou namelijk wetenschapper worden! Veel mensen waren dan ook verbaasd als ik ze dit vertelde, want ik was altijd zo’n drukke jongen. Hetgeen dat ze echter niet wisten was dat ondanks ik zo onnozel over kon komen, ook heel vaak hele bijzondere ideeën had. Deze ideeën kon ik echter niet tot uiting laten komen omdat ik vast zat aan een vast schoolsysteem. Naarmate ik iets ouder werd en van de middelbare school ging kreeg ik hier wel meer vrijheid in. Ik begon met studeren aan een universiteit en startte hier eigenlijk mijn professionele ontwikkeling. Ik verdiepte mij steeds meer in de wetenschap achter het maken van kunststof. In het begin leerde ik dan ook erg veel door vooral het meekijken bij andere, maar al gauw begon ik zelf ook aan mijn eigen projectjes te werken en voordat ik het wist had ik mijn universitaire opleiding afgerond.

 

Mijn eerste echte baan

Nadat ik klaar was op de universiteit kon ik de wijde wereld van de wetenschap in. Dit vond ik dan ook super kicken en om die reden had ik voor het afronden van mijn studie al een flink aantal bedrijven op een rijtje gezet. Ik ben bij ze allemaal op gesprek gekomen om te kijken wat de mogelijkheden waren en uiteindelijk had ik een bedrijf gevonden. Dit bedrijf gaf me namelijk de kans om aan mijn professionele ontwikkeling te werken. In de tussentijd werk ik nu al vijf jaar voor dit bedrijf en heb ik het enorm naar mijn zin. ik probeer van zoveel mogelijk mensen dingen bij te leren en hier mijn eigen ingeving aan te geven. Hierdoor zorgen we er dan ook gezamenlijk voor dat we prachtige resultaten neerzetten.

 

Mijn professionele ontwikkeling

Wanneer je voor een lange plek op dezelfde plek werkt kan het soms zorgen voor een beperking van je groei, je professionele ontwikkeling Breda. Dit was dus iets wat ik wou voorkomen en al voorafgaand bij dit bedrijf had aangegeven. Hierdoor hebben ze mij dan ook de kans gegeven om vaak van positie te wisselen. Dit zorgt ervoor dat ik scherp blijf en ik kan werken aan mijn professionele ontwikkeling. De afgelopen vijf jaar ben ik dan ook drie keer van positie geswitcht en heb ik enorm veel geleerd. Ik weet nu van meerdere specialisaties veel af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *