Raambelettering

Raambeletteren

Om kenbaar te maken waar jij met je bedrijf gevestigd bent, kun je prima raambelettering aan laten brengen. Behalve belettering kun je je logo laten plaatsen in combinatie met bijvoorbeeld een leuke quote. Als je voor raambelettering kiest, doe dan wel altijd een beroep op een letterschilder. Door voor de juiste raambelettering te kiezen, wordt het raam van je bedrijfspand meteen een blikvanger van jewelste.

 

Raambelettering die overeenkomt met je huisstijl

Uiteraard kies je voor die raambelettering die past bij jouw huisstijl. De huisstijl is de manier waarop jij communiceert met de buitenwereld. Houdt dit altijd aan, dit zorgt voor herkenning en dus voor nieuwe klanten. Wat betreft raambelettering en de huisstijl zijn er wel een aantal zaken om rekening mee te houden. Ga maar eens na: kies je een huisstijl, dan zie je de letters en het logo vaak op een lichte ondergrond. Bedenk echter meteen hoe je logo en je raambelettering er uit ziet als je een donkere ondergrond hebt. Kies je voor raambelettering dan krijg je immers te maken met een donkere ondergrond.

 

Kijk naar de kleur van de raamkozijnen en het interieur

Kies je voor raambelettering, check dan eerst je pand of je kantoren. Kijk eens naar de kleur van de raamkozijnen en het interieur en kijk of die past bij de te ontwikkelen huisstijl en de raambelettering die je aan wilt laten brengen. Het is goed om de combinatie visueel te maken, iets dat je prima met foto’s kunt doen. Raambelettering moet kloppen en passen, houd daar dus bij het ontwikkelen van je huisstijl en de keuze voor de kleuren die je maakt rekening mee.

 

Schakel altijd een professional in voor het aanbrengen van raambelettering

Heb je meerdere kantoren, gebruik dan een van je kantoren als zogenaamd referentiekantoor. Dit kantoor laat je wat betreft de huisstijl en de raambelettering steeds als referentiekantoor dienen. Doe je dat, dan houd je de huisstijl in tact en wordt er zo weinig mogelijk veranderd. Laat je dit wel toe en laat je de raambelettering steeds in detail afwijken, dan is zal het verschil tussen je eerste beletterde kantoor en de laatste heel erg groot zijn. Belangrijkste van alles en voor een professionele uitstraling is dat je een professional inschakelt voor het laten aanbrengen van de raambelettering. Niets is ergerlijker dan scheve of incomplete letters. Alleen raambelettering dat door een professional is aangebracht is echte reclame.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *