Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialist

Tijd voor de schoonheidsspecialiste

Zoals op een normale ochtend werd ik wakker op een dinsdagochtend. Mijn man lag natuurlijk nog te slapen omdat hij net uit zijn nachtdienst kwam. Ik wist dus dat ik er vandaag helemaal alleen voor stond. Ik stapte mijn bed uit en liep naar de spiegel ik keek naar mijn wenkbrauwen en wist al dat ik naar de schoonheidsspecialiste moest maar ik heb daar amper tijd voor. Ik heb de kinderen toen maar wakker gemaakt om te kleden voor school. Ik ben maar begonnen met de lunch voor de kinderen. Nadat ik de lunch voor de kinderen heb gemaakt heb ik de kinderen geroepen en allemaal in de auto gezet.

Ontspannings ochtend in de schoonheidsspecialiste

Ik arriveerde met de kinderen op school en nam afscheid. Zoals gewoonlijk ga je nog even bij de moeders staan. Ik kwam bij de moeders staan en De eerste opmerking die ik kreeg was dat ik naar een schoonheidsspecialiste moest gaan omdat mijn wenkbrauwen er niet uitzagen. Zelf vond ik dit best wel grof dat ze dit tegen me zei maar toch ben ik wel gaan nadenken. Ik moet naar de schoonheidsspecialiste het is nu namelijk echt nodig. Ik ben direct naar de stad voor een afspraak bij de schoonheidsspecialiste te maken. Ik liep de schoonheidsspecialiste in en ze vroegen direct of ik nu al tijd had. Ik zei daar natuurlijk geen nee tegen. Ik ben gaan zitten in een stoel en me wenkbrauwen werden direct behandeld. De vrouw van de schoonheidsspecialiste vroeg of ik mijn wenkbrauwen wou verven of dat alleen de haren weg gehaald moesten worden. Ik dacht laat ik me zelf even verwennen dus ik zei doe alles maar wat u bij me kunt doen. Toen mijn wenkbrauwen en nagels klaar waren was ik er echt heel blij mee. Ik gaf direct een compliment aan de schoonheidsspecialiste dat ze het heel mooi had gedaan.

Terugblik schoonheidsspecialiste

Ik zat dezelfde avond op de bank met mijn man. hij vroeg aan mij wat ik met mijn wenkbrauwen had gedaan. Ik zei trots dat de schoonheidsspecialiste mijn wenkbrauwen en nagels had gedaan. Mijn man vond het er heel mooi uit zien en vroeg aan mij waarom ik niet om de twee weken ga. Mijn vraag was natuurlijk waarom. Zijn antwoord hierop was dat ik altijd voor de kinderen en hem zorg en wat ontspanning verdiend. Ik heb hier over nagedacht en ik ga nu om de twee weken naar de schoonheidsspecialiste.

 

Bezoek hier de website voor meer informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *