Tanden bleken Rotterdam

Tanden bleken Rotterdam

 

Sinds ik een jaar of twaalf was begon ik met roken. Sindsdien ben ik niet gestopt en dat resulteerde dan ook in zeer slecht gebit. Toen ik een jaar of veertig was, waren mijn tanden allemaal erg geel geworden. Ik schaamde hier best wel erg voor en besloot er wat aan te gaan doen. In eerste instantie heb ik dit besproken met mijn tandarts, echter kon hij mij hier niet bij helpen. Hij vertelde mij dat ik mijn tanden kon laten bleken in Rotterdam en dat hij hier erg veel goede ervaringen over had gehoord. Ik wilde dit dan ook graag zelf ook een kans geven en besloot te gaan zoeken naar een locatie tanden bleken Rotterdam.

 

Mijn tanden bleken Rotterdam

Nadat ik terugkwam van de tandarts ben ik zelf direct begonnen met zoeken naar een locatie waar ik mijn tanden kan bleken in Rotterdam. Na even online gezocht te hebben, wist ik een kliniek te vinden waar ze voor een erg mooi bedrag mijn tanden konden bleken in Rotterdam. Ik heb dit bedrijf toen gebeld en we hebben samen een afspraak ingepland. Toen ik aankwam bij het bedrijf viel het me op dat er echt mensen van alle leeftijden kwamen. Hierdoor voelde ik me zelf dan ook direct een stuk meer op mijn gemak. Na tien minuutjes gewacht te hebben, was het mijn beurt. Voorafgaand aan het bleken van mijn tanden had ik eerst een gesprek met de behandelaar. Dit omdat ik zelf nog helemaal geen ervaring had met tanden bleken in Rotterdam. Na dit gesprek moest ik een formulier invullen en begonnen ze met het bleken van mijn tanden.

 

Het resultaat van mijn tanden bleken in Rotterdam

Na het gesprek ging het eigenlijk allemaal erg snel. Voordat ik het doorhad was de behandeling voorbij en zagen mijn tanden er weer een heel stuk witter uit. Echter omdat ik zo lang vast had gerookt, zou het niet blijven bij een behandeling. We bespraken na de eerste behandeling direct de data voor de volgende afspraak. Deze volgende afspraak was een week later. Nadat ik meerdere behandelingen had gehad, zagen mijn tanden er echt weer super wit uit. Je kon echt niet meer terugzien dat ik ooit had gerookt en daar ben ik nu nog steeds erg blij mee. Tanden bleken in Rotterdam heeft voor mij dus enorm goed uitgepakt. Daarnaast ben ik ook gestopt met roken zodat ik niet terugval en weer gele tanden krijg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *